NHO Reiseliv region Innlandet inviterer til storslått feiring når reiselivsledere fra hele Norge samles til NHO Reiselivs årskonferanse på Hamar 21. til 22. mai. På konferansens første dag byr de på det beste som regionen har å by på, både på menyen og fra scenen.
Samler lokalmat fra hele Innlandet
Menyen under Get-together-samlingen står Matfylket Innlandet for, med lokale råvarer og retter som representerer ulike regioner i Innlandet. Rettene blir tilberedt av kokkene ved Vianvang, Skåbu Fjellhotell, Granavolden Hotel & Gjæstgiveri, Opakeer Gård, Nythun, Atlungstad Brenneri og Sota Sæter. Arrangørene lover en real smak av innlandet:
– Innlandet er et viktig matfylke med stolte tradisjoner innen jakt, fiske og landbruk. Det gir oss et stort matfat å by på når reiselivet samles på Hamar. Og vi byr på det ytterste av det ypperste, inkludert råvarer som bare finnes her: inkludert rein fra Jotunheimen, kurv fra Valdres, høyfjellslam, rakfisk fra Valdres. Alle har geografisk beskyttet betegnelse, og er fantastiske på smak, forteller Solbjørg Kvålshaugen, som er blant arrangørene for Get-together-samlingen.
Konsert med hemmelig headliner
På Årskonferansen treffes reiselivsfolk fra hele landet. Det gjør Get-together'en til en unik mulighet for å vise frem lokale råvarer og matkultur, lokal fagkompetanse og bedrifter fra hele regionen. Kveldens store musikalske innslag er også en del av dette:
– Vi gleder oss til by på det aller beste som Innlandet har å by på, både på tallerkenen, i glasset og fra scenen, forteller Solbjørg Kvålshaugen.
– Kveldens underholdning er en musikalsk overraskelse du virkelig ikke vil gå glipp av, så her gjelder det å ha dansefoten klar!