Tema for Landskonferansen for Restaurant og matfag 2024 er
"Effektiv rekruttering, fullføring og livslang læring i mat- og måltidsbransjen"
Konferansen begynner med en uhøytidelig lønsj kl. 11.00, mens det faglige programmet starter kl. 12.00 og går til kl. 17.30. Dagens avsluttes med get-together og middag på hotellet.
Et sentralt tema på dag 1, er hvordan vi kan få flere til å fullføre en av utdanningene på Restaurant- og matfag. Det faglige programmet avsluttes med en panelsamtale som omhandler hovedtemaene for konferansen. Gjennom dagen blir du servert god mat og drikke, og en av serveringene står en voksenklasse ved Sandefjord vgs for. Dagen avsluttes med en kulinarisk opplevelse med lokale råvarer.
Hovedtemaet dag 2 er livslang læring. Her vil du få innblikk i ulike etter- og videreutdanningstilbud for mat- og måltidsbransjen, samt erfaringer fra ulike bedrifter. Vi vil også komme inn på de ulike veiene til som nå kan føre fram til fag- og svennebrev, og hvordan NAV kan være en sentral samarbeidspartner når det gjelder å rekruttere og utdanne fra den såkalte arbeidskraftsressursen. Dag 2 avsluttes med en lunsj som tilberedes av selveste Juniorkokkelandslaget, og den bør du få med deg. Lunsjen avsluttes kl. 13.30.