Foto: Restaurant Rest.
Foto: Restaurant Rest.

Årsrapport 2019

Vi forenkler hverdagen for våre medlemmer og styrker norsk reiseliv.

Kristin Krohn Devold har ordet

I 2019 viste vi frem klimaomstillingsevnen til reiselivet, og kjempet for momsreduksjon, rapporteringsplikt for Airbnb og lokaldemokratisk styring i vindkraftsaker.

Foto: Oda Hveem

Vårt viktigste arbeid i 2019

Lager gourmetmat av mat som vanligvis går i søpla

Det er ingen tvil om at det skjer en stor omstilling i reiselivsnæringen for å bli mer bærekraftig. Hotell- og restaurantbransjen har redusert sitt CO2-avtrykk betraktelig de siste årene, og nærmer seg null i utslipp. Restauranten Rest er et godt eksempel som har tatt bærekraft til nye høyder.

Tidligere årsrapporter
2018  - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: