Frokostwebinar: Kom i gang med kunstig intelligens

  • Digitalt
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 11. nov 2024

Er du usikker på hvordan kunstig intelligens (KI) kan brukes for å bedre resultatene i din bedrift? Du er ikke alene. Vi inviterer våre medlemmer til frokostwebinar, hvor du vil få tips og triks til hvordan din bedrift kan komme i gang med KI.

Foto: NHO Reiseliv

Kunstig intelligens (KI) er et hett tema, men hva innebærer det egentlig? Hvordan kan din bedrift dra nytte av denne teknologien? KI handler om å utvikle systemer og programvare som kan utføre oppgaver som vanligvis krever menneskelig intelligens. Dette inkluderer analyser, prediksjoner, samt generering av tekst, bilder og videoer. Ved å implementere KI kan vi frigjøre tid til å fokusere på våre kjernekompetanser.

Dragana Trifunovic, fagansvarlig for AI og leder for strategi i Digital Norway.

Det internasjonale konsulentselskapet McKinsey og Skift Research anslår at den globale reisesektoren vil vokse med omtrent 6 prosent i løpet av det neste tiåret, dobbelt så mye som den totale økonomien. Mye av veksten vil skyldes implementering av kunstig intelligens (KI). Selv om KI allerede er tatt i bruk av flere bransjer innen reiseliv, blant annet innen hotell, cruise og luftfart, står vi nå overfor en revolusjon der KI vil bli integrert på stadig flere områder.

Vi har invitert med oss Dragana Trifunovic fra Digital Norway, for å gi en introduksjon til bruken av kunstig intelligens (KI) i næringslivet, vise til relevante verktøy og belyse potensielle fallgruver. Dragana er fagansvarlig for AI og leder for strategi i Digital Norway, og har flere års erfaring med å utvikle og levere kurs- og kompetanse innen innovasjon, teknologi og digitalisering. Hun brenner for å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig. Fra tidligere har hun bistått bedrifter med å ta i bruk ny teknologi og bli mer datadrevet.

I tillegg vil vår medlemsbedrift Kristiansand Dyrepark dele sine erfaringer med implementering av KI.

Foreløpig program:

NHO Reiseliv – velkommen

Digital Norway – Intro, bruk av KI i næringslivet, tips til verktøy, Q&A 

Bedriftcase – Dyreparken inkl Q&A 

Bedriftcase – X inkl Q&A 

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: