Viktig gjennomslag for NHO Reiseliv
Gjennom våren 2024 har NHO Reiseliv jobbet med ny opplæringsforskrift. I begynnelsen av juni ble den vedtatt, og NHO Reiseliv har sikret viktig gjennomslag.
42 resultater
Gjennom våren 2024 har NHO Reiseliv jobbet med ny opplæringsforskrift. I begynnelsen av juni ble den vedtatt, og NHO Reiseliv har sikret viktig gjennomslag.
Norge vant to pallplasser da Nordens beste kokk- og servitørlærlinger møttes til mesterskap i Helsinki. –Utfordrende, lærerikt og gøy, forteller de norske deltakerne.
Bent Stiansen hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.
Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger 2024 arrangeres i Finland i april. Nitten år gamle Selima, Hanna, Anna og Sara skal representere Norge.
Bocuse d’Argent-vinner Filip August Bendi var en kjeftete og sur leder, før han skjønte at han måtte legge om lederstilen. På NHO Reiselivs bransjeseminar under Bocuse d'Or delte han sine ledertips.
Hvert år deler Stiftelsen for Forskning og Utvikling i Hotell- og Restaurantnæringen i Midt-Norge ut midler til prosjekter som fremmer rekruttering, omdømmebygging, forskning og utvikling av hotell og restaurantnæringen.
Øk lønnsomheten i din bedrift med effektive strategier for prising og distribusjon, og se hvordan små forbedringer kan gi store utslag på bunnlinjen.
Det nærmer seg søknadsfristen for videregående opplæring og NHO Reiseliv legger inn et ekstra støt for å få flere unge til å velge Restaurant- og matfag i år.
Opplæringskontoret for Hotell og Restaurantfag i Trøndelag og Strinda vgs. avdeling Restaurant- og matfag ble tildelt midler for sitt arbeid med å øke rekrutteringen til Restaurant- og matfagene i Trøndelag.
Et næringsliv i stadig endring, krever ansatte med oppdatert kunnskap og ferdigheter. Kompetanseheving er en investering i bedriftens fremtid.