25.09.2025 Samler stortingspolitikere til debatt om serveringsnæringen Hvordan vil de nye stortingsrepresentantene jobbe for serveringsnæringen? Bli med når næringen og stortingspolitikerne samles til frokost med kokkelandslaget i Oslo.
25.09.2025 Reiselivet trenger ansatte i alle aldre Reiselivsnæringen trenger arbeidskraft i alle aldre. – Vi vil vise frem mulighetene som finnes i reiselivet gjennom hele livet.
24.09.2025 Christian André Pettersen er Norges neste Bocuse d’Or-håp Team CAP med Christian André Pettersen, Hanna Korvald og coach Sebastian Gibrand vant Årets Kokk 2025. Se vinnermenyen her.
22.09.2025 Halvparten av nordmenn skal på ferie i høst Byferie og friluftsliv er mest populært blant dem som ferierer i Norge.
09.09.2025 Jobber hele tiden for å gjøre bakervarene renere Lantmännen Unibake fryser ned bakervarene rett etter steking, noe som gjør konserveringsmidler unødvendige. Resultatet er fersk bakst med renere innhold og mindre matsvinn.
09.09.2025 Valget: Nå skal vi brette opp ermene Målet er å skape forståelse for reiselivets behov og finne konstruktive flertall, sier Kristin Krohn Devold.
09.09.2025 NHO Reiseliv tar imot OD-elever 30. oktober er det Operasjon Dagsverk. NHO Reiseliv oppfordrer alle medlemsbedrifter til å gi ungdom muligheten til å bidra.
09.09.2025 Distriktssjef Nord-Norge NHO Reiseliv søker en engasjert distriktssjef til Nord-Norge med ansvar for medlemsoppfølging, verving og samarbeid med regionens reiselivsaktører.
02.09.2025 Norske talenter klare for EM EM neste! Emil, Felix og Emma skal representere Norge i resepsjonist- kokk- og servitørfagene under EuroSkills i Danmark 9. til 13. september 2025.
01.09.2025 Slik kan vi unngå at fricamping blir en pest og plage – Kommuner og næringsliv må legge til rette for at bobilturister bidrar til verdiskaping og ikke skaper frustrasjon hos lokalbefolkningen.