Artikkelarkiv

188 resultater

188 resultater funnet med valgt filtrering
  1. Godt til siste smulen

    Har du rester igjen av brød eller bakst? Bli en matredder med enkle restetips fra Läntmannen Unibake.

  2. Hev kvaliteten i baren med Culina

    Bransjens høytid nærmer seg og for å gi den beste opplevelsen til kundene er riktig utstyr essensielt. Hos Culina finner du et bredt utvalg av profesjonelt barutstyr som hjelper deg å levere førsteklasses opplevelser, uansett hvilken type bar du jobber i.

  3. Komplette kasseløsninger fra Kasse & Butikkdata

    Kasse & Butikkdata AS (KBD) tilbyr kasseløsninger for alle bransjer og behov. De har alt fra enkle kassaapparater til komplette butikkdataløsninger. I tillegg til selve kassasystemet tilbys betalingsløsninger, tilbehørsprodukter, kundestøtte og rådgivning.

  4. Villa Fregn lar naturen sette rammene

    Helt på grensa til Sverige finner du det lille boutiquehotellet, Villa Fregn. Hotellet, som opprinnelig var et skolehus fra 1921, drives av Bart og Ellen. Et ønske om å være nærmere naturen førte familien på fire fra Belgia til en liten dal i Norge.

  5. Høstens kaffetrender

    Innkjøpskjeden har hele 8 leverandører med spesialkompetanse på kaffe. Her deler de høstens trender og anbefalinger.

  6. 5 tips for mindre matsvinn

    Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030. Her finner du tips til hvordan du kommer i gang med arbeidet mot matsvinn og samtidig sparer penger.

  7. Møt Kathrine- Distriktssjef Trøndelag, Møre og Romsdal

    Fra å lede restauranter til å være en sentral del av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden som Distriktssjef Trøndelag, Møre og Romsdal - møt Kathrine Woje Ellingsen. Vi har stilt henne 10 spørsmål slik at dere kan få bli bedre kjent, og få innblikk i hva som inspirerer i hennes daglige virke.

  8. Kantinekjeden som vil mer

    Med en felles interesse for mat og mennesker ble det full klaff da Laura Spangholt og Linda Grenlund-Tokerød møttes. Resultatet ble Fork Kantiner.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: