11.11.2024 Godt til siste smulen Har du rester igjen av brød eller bakst? Bli en matredder med enkle restetips fra Läntmannen Unibake.
06.11.2024 Hev kvaliteten i baren med Culina Bransjens høytid nærmer seg og for å gi den beste opplevelsen til kundene er riktig utstyr essensielt. Hos Culina finner du et bredt utvalg av profesjonelt barutstyr som hjelper deg å levere førsteklasses opplevelser, uansett hvilken type bar du jobber i.
30.10.2024 -Det å lage fransk mat er å lage mat med ingrediensene du har rundt deg Franskmannen, Alex Dominique Raby, kom til Norge i 2016 og har siden den gang jobbet på flere av Oslos mest anerkjente restauranter. I fjor flyttet han til idylliske Larkollen for drømmejobben som kjøkkensjef på Støtvig Hotel.
22.10.2024 Komplette kasseløsninger fra Kasse & Butikkdata Kasse & Butikkdata AS (KBD) tilbyr kasseløsninger for alle bransjer og behov. De har alt fra enkle kassaapparater til komplette butikkdataløsninger. I tillegg til selve kassasystemet tilbys betalingsløsninger, tilbehørsprodukter, kundestøtte og rådgivning.
07.10.2024 Villa Fregn lar naturen sette rammene Helt på grensa til Sverige finner du det lille boutiquehotellet, Villa Fregn. Hotellet, som opprinnelig var et skolehus fra 1921, drives av Bart og Ellen. Et ønske om å være nærmere naturen førte familien på fire fra Belgia til en liten dal i Norge.
01.10.2024 Høstens kaffetrender Innkjøpskjeden har hele 8 leverandører med spesialkompetanse på kaffe. Her deler de høstens trender og anbefalinger.
23.09.2024 5 tips for mindre matsvinn Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030. Her finner du tips til hvordan du kommer i gang med arbeidet mot matsvinn og samtidig sparer penger.
19.09.2024 Møt Kathrine- Distriktssjef Trøndelag, Møre og Romsdal Fra å lede restauranter til å være en sentral del av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden som Distriktssjef Trøndelag, Møre og Romsdal - møt Kathrine Woje Ellingsen. Vi har stilt henne 10 spørsmål slik at dere kan få bli bedre kjent, og få innblikk i hva som inspirerer i hennes daglige virke.
Bransjetreff hos Havet Arena i Trondheim Bli med på en bransjekveld med fokus på innkjøp og nettverksbygging på Havet Arena i Trondheim den 25.september.
19.08.2024 Kantinekjeden som vil mer Med en felles interesse for mat og mennesker ble det full klaff da Laura Spangholt og Linda Grenlund-Tokerød møttes. Resultatet ble Fork Kantiner.