NHO Reiseliv-Akademiet: Kurskalender

På utkikk etter kompetanseheving?

Bruk filteret for å søke etter kurs og videreurdanning i NHO Reiseliv-Akademiet etter tema og digital/fysisk gjennomføring.

2 resultater

Type arrangement
Velg område
2 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. , KIT-akademiet Oslo

    Reduser matsvinn - Bærekraftig servering

    Dette kurset gir deg innsikt i effektive metoder, målinger og relevante tiltak som vil bidra til økt lønnsomhet ved å redusere matsvinn på din virksomhet. Kurset er utviklet i samarbeid med Matvett.

  2. KuttMatsvinn Servering 2030

    Som deltaker i KuttMatsvinn Servering 2030 får man verktøy for måling, rapportering og opplæring av ansatte. Målet er å redusere matsvinnet med 50 prosent ved utgangen av 2030 hos deltakende bedrifter.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: