Kalender - se hva som skjer

2 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
2 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. , KIT-akademiet Oslo

    Reduser matsvinn - Bærekraftig servering

    Dette kurset gir deg innsikt i effektive metoder, målinger og relevante tiltak som vil bidra til økt lønnsomhet ved å redusere matsvinn på din virksomhet. Kurset er utviklet i samarbeid med Matvett.

  2. KuttMatsvinn Servering 2030

    Som deltaker i KuttMatsvinn Servering 2030 får man verktøy for måling, rapportering og opplæring av ansatte. Målet er å redusere matsvinnet med 50 prosent ved utgangen av 2030 hos deltakende bedrifter.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Har du gått glipp av noe? 

Har du gått glipp av noe? 

 

Se opptak av NHO Reiselivs medlemsmøter, konferanser og webinarer når det passer deg.