Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bærekraftsfondet

Person i blå t-skjorte som holder et norges glass med mynter og grønn vekst.

Vi ønsker å motivere våre medlemmer til å gjennomføre tiltak som bidrar til et mer bærekraftig norsk reiseliv.

Våren 2017 lanserte NHO Reiseliv Innkjøpskjeden sitt egen bærekraftsfond. Fondet skal dekke tiltak innenfor flere områder innen bærekraft.

2024: Åpne søknader

Alle medlemsbedrifter av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden kan sende inn en åpen søknad om støtte til utgifter som bidrar til en mer bærekraftig drift. Maks utbetaling er kr. 30 000.-

Søk om tilskudd

Send en søknad med begrunnelse for investering/innkjøp som er gjennomført. Utlegg må dokumenteres. Det er også mulig å sende en søknad med hva dere planlegger å gjennomføre av tiltak.

Krav til søknad

For å kvalifisere til støtte må søknaden inkludere tiltak som gjelder mat- og drikkesegmentet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Reduksjon av matsvinn: Implementering av metoder og teknologi for å redusere matsvinn.
  • Bruk av lokale og økologiske råvarer: Fremme bruk av kortreiste, sesongbaserte og økologiske produkter.
  • Energieffektivt kjøkkenutstyr: Investering i energieffektive apparater og teknologi for å redusere energiforbruket.
  • Miljøvennlig emballasje: Reduksjon av emballasje og overgang til miljøvennlige materialer.

Disse tiltakene anses som sentrale for å sikre en bærekraftig drift og vil bli prioritert ved tildeling av midler.

Søknadsfrist

Siste frist for den kommende søknadsperioden er 31.desember 2024.

Alle søknader vil besvares når fristen er utløpt.

Søknad sendes til barekraftig@nhoreiseliv.no

Se også:

Mer om bærekraftsfondet:

  1. |

    Fortou utnytter alle råvarene maksimalt

    Fortou drives av ekteparet Elise og Arnt Skjerve, og sammen med en rekke andre restauranter utgjør de en unik klynge i Stavanger. De er lidenskapelig opptatt av å matfaget, bærekraftige råvarer og å dele fine matopplevelser med folk - gjøre livet litt hyggeligere rett og slett.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: