Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Rekordhøy bonusutbetaling til våre medlemmer

Publisert

Bilde av bygget hvor Fjordkroa holder til. Rødt bygg med logo.

Fjordkroa, ett av medlemmene som har mottatt partnerbonus for 2022.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden utbetaler i disse dager ut over 280. millioner kroner i partnerbonus til 3330 medlemsbedrifter. Dette gir et betydelig løft for deres bunnlinje og daglige drift.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en medlemseid innkjøpskjede som drives på non-profit. Våre medlemmer får betydelige rabatter direkte på faktura, i tillegg til en fordelaktig partnerbonusordning.

-De økonomiske fordelene som forhandles av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden med våre over 170 leverandører og samarbeidspartnere, går hvert år tilbake til våre medlemmer via vår partnerbonusordning forteller salg- og markedssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Javvad Latif.

Vår bonusmodell er utformet for å være rettferdig, transparent og skreddersydd for å møte våre medlemmers behov. Gjennom en egen nettside med månedlige innlesninger av kjøpsstatistikker har våre medlemmer mulighet til å dra full nytte av bonusfordelene og få bedre oversikt over sine kjøp.  Vi er stolte av å tilby denne unike og verdifulle fordelen og ser frem til å fortsette å gi våre medlemmer best mulig betingelser. De økonomiske fordelene som forhandles av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden med våre over 170 leverandører og samarbeidspartnere, går hvert år tilbake til våre medlemmer via vår partnerbonusordning. For året 2022 utbetalte vi totalt 280. millioner kroner til 3330 medlemmer.

-Med et bredt spekter av fordeler og rabatter kan våre medlemmer spare penger og tid samtidig som de øker fortjenesten. Dette er en fin måte å belønne lojalitet og hjelpe medlemmene våre å holde seg konkurransedyktige. Partnerbonusen er designet for å belønne våre medlemmer med fantastiske fordeler og gjøre kjøpsopplevelsen mer kostnadseffektiv og givende, forklarer salgs og markedssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Javvad Latif. 

Gavesjekk til bunnlinja

En av de som nå har fått utbetalt partnerbonus er Fjordkroa AS, som ble medlem av Innkjøpskjeden i januar 2022. Hos Fjordkroa på Aspøya i Tingvoll kommune serveres hjemmelaget tradisjonsmat, pizza- og grillmeny samt kaker og desserter. I tillegg til restaurantdrift har de møte- og selskapslokale og catering.  

- Partnerbonusordningen til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er et kjempeflott tilskudd til bedriften. Det er også en fin tid å få den på da man kanskje man har tært litt på reservene på nyåret, så da gjør det seg med en liten gavesjekk til bunnlinja. Partnerbonusen øremerkes ikke – de 250 000 kronene vi har fått utbetalt går rett inn i driften -sier eier og daglig leder i Fjordkroa AS, Gunn Jorun Kværnø. 

Full oversikt med horecainnkjop.no

Eier og daglig leder i Fjordkroa AS, Gunn Jorun Kværnø.

Hos Fjordkroa er de nøye på hvilke avtaler og produkter de handler. For å få full oversikt over bonusgivende produkter har de satt opp plankjøp og bestiller varene via NHO Reiseliv Innkjøpskjedens netthandel, horecainnkjop.no.  

- Distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Erlend Andre Iversen, er veldig flink til å informere oss. Han hjelper oss å gå gjennom kjøpet vårt og sørge for at vi får mest mulig ut av medlemskapet. Det er bra varer og vareutvalg, som passer oss. Vi er skikkelig godt fornøyde med å være medlem i NHO Reiseliv og Innkjøpskjeden!  

Gunn Jorun, som har drevet Fjordkroa i over 30 år, trekker frem tryggheten i det å ha faglig sterke folk som kan hjelpe deg hvis det er noe.  

-Det kan ofte være ganske ensomt å drive aleine. Så det er fint å ha en samtalepartner. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke meldte oss inn i NHO Reiseliv og Innkjøpskjeden tidligere, avslutter Gunn Jorun.  

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en av landets største innkjøpskjeder for reiselivsbedrifter i Norge. Innkjøpskjeden ble startet i 2002 for å skape konkurranse i markedet, og for at også små og mellomstore bedrifter skal få attraktive innkjøpsbetingelser på et bredt storhusholdningssortiment av mat, drikke, nonfood og andre bransjerelaterte varer og tjenester. Et medlemskap hos oss gjør at du sparer både tid og penger. Vi forhandler for deg, slik at du kan bruke tiden din på andre ting. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: