Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Kathrine

Publisert

Dame i hvit jakke og blå bukser som står foran et tre en sommerdag.

Distriktssjef NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Midt-Norge, Kathrine Woje Ellingsen. Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Fra å lede restauranter til å være en sentral del av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden som Distriktssjef Trøndelag, Møre og Romsdal - møt Kathrine Woje Ellingsen. Vi har stilt henne 10 spørsmål slik at dere kan få bli bedre kjent, og få innblikk i hva som inspirerer i hennes daglige virke.

Hvem er du og hva jobber du med?

Kathrine Woje Ellingsen, Jobber for NHO Reiseliv, er Distriktssjef for Trøndelag, Møre og Romsdal

Hvor i landet kommer du fra?

Kommer fra Trondheim. Vokste opp på Tiller og Byåsen.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

I over 10 år har jeg ledet små restauranter i Trondheim. Jeg er utdannet vinkelner og er genuint opptatt av smak. Er alltid på jakt etter nye og spennende smakskombinasjoner. Jeg fulførte en Bachelor i ledelse i fjor og jobbet da også som vinleverandør. 

Hva er dine interesser?

Jeg er mamma til Albert 5 år og Fride 2 år. Som småbarnsforeldre bruker mannen min og jeg naturlignok mye tid med de. Jeg har også en stor hage som jeg gleder meg over. Det er noe eget med den stoltheten du føler etter å ha vokst frem et produkt fra frø, på lik linje som når jeg kan plukke blåskjell fra svaberg eller hjerteskjell i sanda som du tilbereder til middag. Jeg synes det er gøy å gå på sopp og bærtur, når høsten kommer og langrennnski når det er vinter. Jeg kommer fra en kunstner familie og synes det er gøy å dra på utstillinger eller teater. Jeg har også noen gode venninner som jeg møter så ofte jeg kan. Det kombinerer jeg gjerne med en god middag eller en konsert.

Hva spiser du aller helst?

Jeg spiser alt! Og for å kunne spise mest mulig, så er jeg veldig glad i spise forretter. Da får man prøvd litt flere smaker. I Trondheim er jeg upartisk glad i Bakklandet. Å kunne ta et bobletygg i vinduet på Kalas og Canasta, før en tartar hos Rive Gauche, kanskje en svipptur i østersbaren på The crab før jeg tittet hodet innom baren på bula for å høre hva dagens barmeny er.
Hvis jeg ikke er i Trondheim, men på reise, så setter jeg pris på god hjemmelaget mat. Det kan være tradisjonsrike retter eller eksempelvis brosundet i Ålesund som har Gnocci rett laget med oksehaler. Eller Annos pizza med blåmuggost. Mmm!

Hva er din drømme Norges-ferie?

Jeg tilbringer ofte tid i Norge på ferie. Familien min har hytte i Namsos og i Oksvoll. Begge disse stedene har mulighet til å være nært havet og er nært på maten i havet. Den perfekte ferien er strålende sol og fine turer i båt og på stier. jeg gleder meg til å bli kjent med distriktet mitt gjennom de medlemmene som finnes der og gleder meg over å se kjente trakter med nye øyne.

Hva er ditt mest undervurderte talent?

Jeg mener jeg er veldig god på å lese situasjonsbildet. Som sikkert mange med min bakgrunn er. Man blir ofte satt til å ta beslutning under liten tid og med liten bakgrunnsinformasjon. Det gjør at jeg og vi, må stole på den erfaringen vi har med oss og ta valg på vegne av våre gjester og ansatte, alene eller med kollegaer. Med dette som bakteppe, vil jeg si at mitt skjulte talent er å stå i mange ulike situasjoner og håndtere hva som må komme min vei.

Har du en bok, film eller serie-anbefaling?

Den siste boken jeg leste var "Maskiner som tenker" av Inga Strumke, forbausende lettlest og veldig aktuell. Jeg er fan av mange serier, men "the white Lotus" er virkelig min type humor. Eller krimmen "Murder at the end of the world"

Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Det beste med Innkjøpskjeden er alle menneskene i den! Medlemmene som jeg stadig blir bedre kjent med og som jeg blir så imponert av, kollegaene mine i NHO Reiseliv og våre samarbeidspartnere- vi deler alle deler erfaringer innsikt og kunnskap med hverandre. Jeg skjønner mer og mer at det er kun sammen vi kan levere den beste opplevelsen. For samarbeid er virkelig nøkkelordet.

 

En kvinne som smiler mot kamera. Portrettfoto

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: