Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Komplette kasseløsninger fra Kasse & Butikkdata

Publisert

Salg over disk i en kafe. Betaling på kortautomat,

Foto: Kasse og Butikkdata

Kasse & Butikkdata AS (KBD) tilbyr kasseløsninger for alle bransjer og behov. De har alt fra enkle kassaapparater til komplette butikkdataløsninger. I tillegg til selve kassasystemet tilbys betalingsløsninger, tilbehørsprodukter, kundestøtte og rådgivning.

-Våre produkter og løsninger er moderne, innovative og fleksible. Dette gjør at vi, sammen med kundene, finner gode og effektive kasseløsninger som fungerer for den enkelte kunden. Vi har medarbeidere som har jobbet og drevet steder i serveringsbransjen i over 20 år og som har opparbeidet seg meget god kunnskap om hva som er behovet til våre kunder, sier Thomas Hassel, daglig leder i KBD.

Alt-i-ett-funksjon

Ran Liu fra Restauranthuset Malin har brukt KBD sine løsninger i flere år og er svært fornøyd. Foto: Sven Erik Hovland, Sogn Avis

-Vi har mange ulike modeller som kan velges etter behov, men den nye Telpo M1 har blitt en populær modell med sin alt-i-ett funksjon. Med denne enheten har du et fullstendig kassapunkt, betalingsløsning/terminal og kvitteringsskriver. Kobler du den så til wifi eller et simkort så er du helt mobil, forklarer Thomas.

Både løsningene og systemet er skybasert, noe som gir stor fleksibilitet og mange muligheter som QR-kode på bord, nettbutikk, integrasjon til regnskapssystemet, fakturering av kunder og lagerstyring. I tillegg er det mulig å få full kontroll over salgstall i sanntid både backoffice og på telefonen.

Restauranthuset Malin

Flere av NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer bruker i dag KBDs løsninger, blant annet Restauranthuset Malin. De driver tre restauranter i Sogndal og Voss, hvor de tilbyr tradisjonelle asiatiske retter, i tillegg til steakhouse- og sushimeny. 

Til Restauranthuset Malin har KBD levert blant annet nettbutikkløsninger for bestilling av mat og drikke og en egen selvbetjent kasse for bestilling av take away. Bestillingene vises på kjøkkenskjermene og bonger skrives ut automatisk.

- Vi har brukt Kasse & Butikkdatas løsninger for bestilling av mat og drikke i flere år. De er punktlige og løser enhver utfordring. De er veldig fine å jobbe med og vi er svært fornøyde med de tilpassede løsningene de tilbyr, forteller markedssjef for Restauranthuset Malin, Ran Liu.

Finn det beste kassasystemet for din bedrift

Som medlem i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden får du 30% rabatt på hardware og 10% rabatt på etableringer fra KBD. 

Kontakt Kasse & Butikkdata for å få et tilbud tilpasset din bedrift:

salg@kbd.as

Tlf: 66 77 80 30

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: