Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Villa Fregn lar naturen sette rammene

Publisert

Hvitt hotell, mennesker foran inngangen og truger som ligger klare for trugetur.

Ellen og Bart (i midten) klare for å ta med besøkende på trugetur. Foto: Villa Fregn

Helt på grensa til Sverige finner du det lille boutiquehotellet Villa Fregn. Hotellet, som opprinnelig var et skolehus fra 1921, drives av Bart og Ellen. Et ønske om å være nærmere naturen førte familien på fire fra Belgia til en liten dal i Norge.

Villa Fregn ligger i det som kalles hjertet av Skandinavia. Med Fulufjellet nasjonalpark som ligger i både Sverige og Norge får besøkende muligheten til å oppleve naturen på begge sider av grensen.

Aktiviteter hele året

Hos Villa Fregn er det naturen som setter rammene og aktivitetene som tilbys endrer seg i takt med årstidene. Om vinteren er det blant annet guidete ski-eller trugerturer, isfiske, moonbiking eller hundekjøring. Om sommeren er det sykling, juving, packcraft eller bjørn- og elgsafari.

I tillegg til bryllup, konferanser og familieturer har Villa Fregn blitt et populært sted for lederutvikling. Her kommer alt fra ledelsen i store internasjonale selskap og utdanningsinstitusjoner til lokale bedrifter for å dra på ekspedisjon. 

Ekspedisjon i Fulufjellet Nasjonalpark.

Ekspedisjon i Fulufjellet Nasjonalpark. Foto: Villa Fregn

-Det å sette sammen en gruppe mennesker i den vakre naturen, sammen med undervisning er en utrolig kombinasjon. Å løse utfordringer i villmarken gir læringsmuligheter og personlig vekst. Ekspedisjonene avsluttes ofte med badstu og en deilig middag på hotellet, forteller Bart.

Effektiv levering og gode innkjøpsrutiner

-Vi er opptatt av at det meste vi serverer skal være lokalt og hjemmelaget. Selv om mye av maten kommer fra lokale gårder og jegere, er det klart at vi trenger mer til driften enn kun det vi får tak i fra dalen, sier Bart.

Hotellet hadde i starten store utfordringer med levering av varer. Ved hjelp av NHO Reiseliv Innkjøpskjedens distriktssjef for Innlandet, Mette Rokseth, ble det satt opp et møte med næringssjefen i Trysil kommune og Innkjøpskjedens leverandør, ASKO. 

-Møtet førte til at ASKO la om leveringsruten sin for å kunne levere til oss. Nå får vi alt vi trenger på èn og samme leveranse. Medlemskapet i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har gitt oss både effektiv levering og gode innkjøpsrutiner, avslutter Bart.

Kontakt Villa Fregn

E-post: info@villafregn.no

www.villafregn.com

 

 

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: