Møteplass for alle som er opptatt av fag- og yrkesopplæring

Publisert

Simen, Tord, Maria og Maria - Norges deltakere i Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger 2017. Alle gikk sin læretid på Statholdergaarden.

Landsbruks- og matminister Jon Georg Dale innleder om Matnasjonen Norge på Landskonferansen for restaurant- og matfag som arrangeres 9. og 10. april på Scandic Vulkan i Oslo.

Hovedtema for konferansen er rekruttering til restaurant- og matfag, samt utdanning og kompetanse for fremtiden for våre bransjer.

Konferansen arrangeres i et samarbeid mellom NHO Mat og Drikke, Baker- og konditorbransjens landsforening, Sjømat Norge, NHO Reiseliv, Norges Kokkemesteres Landsforening og initiativtakeren: Foreningen for opplæringskontorene i restaurant og matfag.

Faglig møteplass

– Målet er å lage en møteplass for alle som er opptatt av restaurant- og matfagene. Med en ny fagutdanning på trappene er det viktig å sette av tid til å lære av hverandre, og bestemme hvordan vi best kan rekruttere og utdanne til restaurant- og matfagene, sier rådgiver Hilde Veum i NHO Reiseliv.

– Vi tror dette skal bli to nyttige og innholdsrike dager, og ønsker spesielt velkommen til Landsbruks- og matminister Jon Georg Dale som vil innlede om Matnasjonen Norge, sier Veum.

Konferansen passer særlig for deg som

  • jobber i et opplæringskontor
  • er prøvenemndsmedlem
  • er kokkelaugsmedlem eller andre relevante laug innenfor RM
  • er lærer i restaurant- og matfag
  • er faglig leder eller opplæringsansvarlig i en bedrift
  • er HR-ansvarlig i bedrift eller på et hovedkontor

For mer informasjon, se konferansens egen nettside

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: