Velkommen til arbeidslivsmesse

  • Samfunnssalen Arbeidersamfunnets Plass 1, 0181 Oslo
  • Gratis

23. oktober arrangerer Oslo kommune og NAV Oslo en arbeidslivsmesse for nyankomne flyktninger i Oslo. Målet med messen er at flere flyktninger skal komme i arbeid. Dette er en unik mulighet for å møte motiverte søkere som kanskje akkurat din bedrift leter etter. Flere bransjer vil være representert på arrangementet.

Foto: Inspirasjonsbilde fra Canva.

Gjennom messen vil kommunen og NAV legge til rette for en god «match» mellom ditt rekrutteringsbehov og flyktningene sin kompetanse og ønsker. NAV vil i forkant forberede hver deltaker ved å kartlegge utdanningsbakgrunn og arbeidserfaring, arbeidsønsker og motivasjon. Hver enkelt kandidat vil ha med CV. Kandidatene vil også få informasjon om hvilke bransjer og virksomheter som deltar på messen. Flyktningene er relativt nyankomne og snakker derfor begrenset norsk. Alle deltakere får norskopplæring og mange har rask progresjon.

Dersom dere finner en kandidat dere ønsker å snakke videre med, vil dere få en kontaktperson i NAV for videre oppfølging. Du vil også få mer informasjon om NAVs ulike økonomiske virkemidler ved ansettelse.

Sted: Samfunnssalen, Arbeidersamfunnets plass 1 (ved siden av Sentrum Scene)  

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober kl. 10.00 - 15.00 (rigging av stand kl. 09.00)

Påmelding skjer ved å sende en e-post til Catrine Bangum i Oslo kommune med kopi til John Markant og Asaki Mehic i NAV Oslo: 
Catrine.bangum@vel.oslo.kommune.no
John.Markant@nav.no
Asaki.Mehic@nav.no

Etter påmelding vil du få mer informasjon om arrangementet. I tillegg vil arrangøren ta kontakt om dine kompetansebehov slik at NAV kan finne best mulige kandidater til din virksomhet. 

Se hva som skjer:

  1. Digitalt verneombudsforum: Verneombudets rolle

    Har du lyst til å bli verneombud? Eller er du allerede valgt til bedriftens verneombud og lurer på hva rollen innebærer?  Delta på gratis verneombudsforum med RVO, hvor vi tar for oss temaet: Verneombudets rolle

    Digitalt

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: