Serveringsseminar med kokkelandslaget: Fakta, frokost og fremtid

Bli med når serveringsbransjen samles til samtaler om fremtid og fakta, og frokost med Kokkelandslaget i Oslo. Foto: Dette bildet er KI-generert
Kokkelandslaget byr på frokost, mens du får servert fersk bransjeinnsikt og politisk debatt med de nye stortingspolitikerne. Hvordan vil de jobbe for serveringsnæringens fremtid? Og hvilke bransjesaker vil de fronte i Stortinget?
Serveringsbransjen er hjertet i norske byer. Den skaper arbeidsplasser, gir liv til gater og torg, og er en viktig del av Matnasjonen Norge. Men bransjen møter også store utfordringer, fra økte kostnader og stramme rammevilkår til behovet for politisk forutsigbarhet.
På Serveringsseminar med kokkelandslaget: Fakta, frokost og fremtid samler vi hele serveringsnæringen, politikere og beslutningstakere til en morgen med innsikt, debatt og nettverk.
Seminaret byr på:
- Frokost laget av Kokkelandslaget
- Fakta på bordet: presentasjon av den ferske rapporten Serveringsbransjen i Norge – verdien av måltidsturisme
- Bransjens stemmer: Innspill fra restauranteiere og kjøkkensjefer
- Politisk debatt med ledende partier om hvordan vi kan styrke norsk serveringsnæring
Bak arrangementet står NHO Reiseliv, Oslo Handelsstands Forening, Stiftelsen Norsk Gastronomi og Norsk Restaurantforening. Sammen ønsker vi å løfte frem serveringsbransjens betydning for både byliv, kultur og næringsliv, og diskutere hvordan vi kan sikre en sterk og lønnsom serveringsnæring for fremtiden.
Dette seminaret er en unik anledning til å få faglig påfyll, møte kolleger og ta del i samtalen om hvordan vi kan skape et mer levende byliv og en sterkere matnasjon.

Program
Frokost servert av Kokkelandslaget
Det norske kokkelandslaget står for dagens frokost.
Små gode tradisjonsrike frokost-tygg i moderne drakt fra Det Norske Kokkelandslaget.
Velkomst ved Kristin Krohn Devold,
administrerende direktør i NHO Reiseliv ønsker velkommen.
Presentasjon av Serveringsbransjen i Norge v/ Menon Economics
Erik Jacobsen fra Menon Economics presenterer rapporten Serveringsbransjen i Norge – verdien av måltidsturisme
Bransjens stemmer: Paneldiskusjon
Paneldeltakere bekreftes snart.
Arne Sørvig fra Stiftelsen Norsk Gastronomi leder samtalen
Politisk debatt: Slik vil partiene styrke norsk serveringsnæring
Politisk debatt med Høyre, Frp, Ap og MDG.
Debatten ledes av Ole Michael Bjørndal, fagdirektør for næringspolitikk i NHO Reiseliv
Avisa Oslo: Serveringsbransjen i sosiale medier
Avisa Oslos sosiale medier og video-ansvarlige er tett på serveringsbransjen.
Journalistene Fredrikke Køhncke Urholt og Ulrik Edh Hasselgård deler innsikt i hvordan de jobber, sine tanker om Oslo som matby, og hva de mener serveringsbransjen kan bli bedre på.
Kontaktpersoner

