Kalender - se hva som skjer

2 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
2 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. KuttMatsvinn Servering 2030

    Som deltaker i KuttMatsvinn Servering 2030 får man verktøy for måling, rapportering og opplæring av ansatte. Målet er å redusere matsvinnet med 50 prosent ved utgangen av 2030 hos deltakende bedrifter.

  2. Verktøy "En bra dag på jobben"

    'En bra dag på jobb' skal hjelpe dere som jobber i overnatting- og serveringsbransjen til å få bedre arbeidsflyt, mer motivasjon og mindre sykefravær. Bruk verktøyet til å skape et bedre arbeidsmiljø!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Har du gått glipp av noe? 

Har du gått glipp av noe? 

 

Se opptak av NHO Reiselivs medlemsmøter, konferanser og webinarer når det passer deg.