Frokostkaffe med cupping

Medlemsmøte og kaffesmaking med Joh. Kaffe og Bergen Kaffebrenneri. Begrenset antall plasser!

NB: Begrenset antall plasser!
Illustrasjonsbilde av en kaffekopp begravet i kaffebønner

I sammen med Joh. Kaffe med Tom-Erik, og Bergen Kaffebrenneri med Kenneth og Carl, inviterer vi til frokost, faglig påfyll og Cupping.

Program:

08.00 - Servering av kaffe og frokost
08.30 - Velkommen ved NHO Reiseliv og NHO Vestlandet
08.40 - "Kaffe er viktigere enn du tror" og  demonstrasjon av håndbrygging ved Tom Erik Kongsvoll

Smakingen gjøres med Cupping-teknikken, der kaffen slurpes fra en skje og bedømmes etter en rekke kriterier - akkurat på samme måte som det gjøres i brennerier og kaffelaboratorier rundt omkring i verden. 

Vi får smake en rekke kaffetyper - fra lysbrente og fruktige fra Kenya og Etiopia, til kraftigere og mørkbrente bønner fra Brasil - med Bergen Kaffebrenneri. 

Hold av formiddagen og bli med på en kaffeopplevelse utenom det vanlige! 

 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: