Nye krav til slukningsanlegg fra årsskiftet
Illustrasjonsfoto.
Har du kjøkken med frityrkoker? Fra 1. januar 2018 må du ha installert forsikringsgodkjent automatisk slukningsanlegg.
Illustrasjonsfoto.
Har du kjøkken med frityrkoker? Fra 1. januar 2018 må du ha installert forsikringsgodkjent automatisk slukningsanlegg.
Visste du at fra 1. januar må du ha installert forsikringsgodkjent automatisk slukningsanlegg mot brann i frityr, uansett størrelse på frityrkokeren, for å få forsikret din bedrift?
Det gjelder også bedrifter som allerede har forsikring. Vilkårene er like hos alle norske forsikringsselskaper, og de lyder:
«Kommersielle kjøkken med frityranlegg eller koke- og stekeinnretninger hvor det benyttes olje eller fett, skal ha automatisk slukningsanlegg».
Kontakt en av våre samarbeidspartnere for et godt tilbud på slukningsanlegg.
Anticimex: Pål Erik Lomtjernbakken (mobil 452 72 697 og epost palerik.lomtjernbakken@anticimex.no)
Pelias Norsk Skadedyrkontroll: Anne Merethe Kristiansen, mobil 959 71 830, epost amk@pelias.no
For å benytte deg av våre gode samarbeidsavtaler må du melde deg inn i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Det er helt kostnadsfritt og gir din bedrift tilgang til gode betingelser hos 140 leverandører innenfor mat, drikke, «non food» og tjenester.
Ikke medlem av Innkjøpskjeden? Meld deg inn kostnadsfritt her eller send en epost til innkjopskjeden@nhoreiseliv.no