Artikkelarkiv

141 resultater

141 resultater funnet med valgt filtrering
  1. Vintertid: Dette er skjenkereglene

    De fleste kommuner legger realtid til grunn for skjenketid. I slike tilfeller skal skjenking opphøre første gang klokken blir 03.00, natt til søndag.

  2. Fra garasjen til over 80 ansatte

    Det startet med en idé og en garasje. I dag har Hekkan Burger fem restauranter, over 80 ansatte – og planer om å vokse videre. Les hele saken hos NHO Rogaland her.

  3. Gullgaffelen til Bent Stiansen

    Bent Stiansen hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.

  4. Klare for nordisk mesterskap

    Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger 2024 arrangeres i Finland i april. Nitten år gamle Selima, Hanna, Anna og Sara skal representere Norge.

  5. Ny veileder for næring i vernede bygg

    Å starte opp, eller utvide, næringsvirksomhet i eldre bygg som er vernet kan være både forvirrende og fortvilende. Derfor har riksantikvaren nå jobbet frem en digital veileder og eksempelsamling.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: