God sommer fra oss i NHO Reiseliv
Vi står foran en sommer med gode prognoser og gode muligheter. Det er takket være innsats og at internasjonale tendenser spiller på lag. Men mest av alt takket være dere i reiselivet selv.
162 resultater
Vi står foran en sommer med gode prognoser og gode muligheter. Det er takket være innsats og at internasjonale tendenser spiller på lag. Men mest av alt takket være dere i reiselivet selv.
18. juni er Gastronomiens dag. Sammen med Stiftelsen Norsk Gastronomi oppfordrer vi alle med hjerte for gode måltider til å markere dagen.
Stiftelsen Norsk Gastronomi er tildelt SelgNorge-prisen 2024 for sitt betydningsfulle arbeid for å fremme norsk gastronomi, nasjonalt og internasjonalt.
Det er nå slått fast at et utested kan ha anledning til å operere med aldersgrenser som er høyere enn minstekravene i alkoholloven, som er 18 og 20 år.
Norge vant to pallplasser da Nordens beste kokk- og servitørlærlinger møttes til mesterskap i Helsinki. –Utfordrende, lærerikt og gøy, forteller de norske deltakerne.
Bent Stiansen hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.
Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger 2024 arrangeres i Finland i april. Nitten år gamle Selima, Hanna, Anna og Sara skal representere Norge.
Å starte opp, eller utvide, næringsvirksomhet i eldre bygg som er vernet kan være både forvirrende og fortvilende. Derfor har riksantikvaren nå jobbet frem en digital veileder og eksempelsamling.
Matsvinnutvalget foreslår ikke en egen matkastelov, men foreslår istedenfor at bedrifter av en viss størrelse skal foreta en aktsomhetsvurdering av sitt matsvinn og rapportere om dette.
Oslo Tingrett støtter serveringsstedets aldersgrense på 23 år etter anklager om diskriminering, men avgjørelsen kan fortsatt ankes.