Kurs og etterutdanning
Det finnes flere tilbydere av kurs for deg som arbeider i reiselivsnæringen og har et ønske om å lære mer. Her gir vi deg en oversikt over noen steder som tilbyr aktuelle kurs og etterutdanning.
Det finnes flere tilbydere av kurs for deg som arbeider i reiselivsnæringen og har et ønske om å lære mer. Her gir vi deg en oversikt over noen steder som tilbyr aktuelle kurs og etterutdanning.
For å øke kompetansen i reiselivsbransjen, tilbyr vi en rekke kurs og videreutdanningsløp gjennom NHO Reiseliv-akademiet.
Alle kursene som tilbys gjennom NHO Reiseliv-akademiet er kvalitetssikret og arrangeres av kvalifiserte tilbydere, inkludert høgskoler, fagskoler og velrenommerte kursholdere med høy kompetanse. Enkelte av kursene i NHO Reiseliv-akademiet gir også studiepoeng.
Bli med på kurs innen temaer som arbeidsrett, forhandlinger og HMS. I nyetablerte NHO Kurs er det NHOs advokater og fageksperter som er kursholdere. Du får oppdateringer og opplæring innen sentrale temaer for din bedrift. I tillegg er kursene en møteplass for nettverksbygging.
KIT er et akademi som hever kompetansen til deg og dine ansatte. De tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og mattrygghet. De har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. KIT Akademiet er grunnlagt av ASKO, en av våre leverandører.
Innovasjon Norge tilbyr en rekke kurs- og kompetansetilbud til reiselivsnæringen. Her finner du kurs som kan styrke din bedrift eller dine medarbeidere.
Ved Universitetet i Stavanger kan du kombinere jobb og utdanning. Ta et enkeltemne eller en erfaringsbasert mastergrad.
Master i Serviceledelse
Master i Serviceledelse (masterprogrammet i Service Leadership in International Business) er en lederutdanning som vil gi karrieren din et løft. Utdanningen tar for seg emner du vil ha bruk for i din karriereutvikling innen typiske serviceorganisasjoner, hvor lederes relasjoner til kolleger og kunder er det aller viktigste.
Årsstudie i restaurantledelse
Årsstudiet i restaurantledelse ved Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger gir praktisk og teoretisk kunnskap som kvalifiserer for ulike ledelsesoppgaver i serveringsnæringen.Restaurantledelse egner seg for deg som har jobbet som kokk eller servitør og ønsker en videre karriere som mellomleder i serveringsnæringen. Undervisningen foregår i samlinger, og kan lett kombineres med jobb.
Flinke fagfolk er en forutsetting for at Norge fortsatt skal vokse som reiselivsdestinasjon. NHO Reiseliv arbeider strategisk og politisk for å sikre riktig og nok arbeidskraft til norsk reiselivsnæring.
Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake: