Hans R. Larsens legat
Foto: NHO Reiseliv | Per Sollerman
Hans R. Larsens legat gir stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling for unge kokker og servitører. Send din søknad her.
Foto: NHO Reiseliv | Per Sollerman
Hans R. Larsens legat gir stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling for unge kokker og servitører. Send din søknad her.
Hans R. larsen gir stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling, og støtte i forbindelse med praksisplasser for unge kokker og servitører. Legatet tilgodeser spesielt søknader som gir faglig kompetanseutvikling for utøveren og samtidig innebærer fornyelse for bransjen.
Legatet gir ikke stipend til utøvere som tar høyere administrativ utdanning.
Søknadsfrist: 1. mai.
Flinke fagfolk er en forutsetting for at Norge fortsatt skal vokse som reiselivsdestinasjon. NHO Reiseliv arbeider strategisk og politisk for å sikre riktig og nok arbeidskraft til norsk reiselivsnæring.
Å videreutdanne seg kan være en kostbar affære. Les mer her om hvordan du kan få økonomisk støtte.