Hans R. Larsens legat

En smilende servitør som står i en restaurant og holder et brett med blankpolerte glass: Foto

Foto: NHO Reiseliv | Per Sollerman

Hans R. Larsens legat gir stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling for unge kokker og servitører. Send din søknad her.

Hans R. larsen gir stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling, og støtte i forbindelse med praksisplasser for unge kokker og servitører. Legatet tilgodeser spesielt søknader som gir faglig kompetanseutvikling for utøveren og samtidig innebærer fornyelse for bransjen.

Legatet gir ikke stipend til utøvere som tar høyere administrativ utdanning.

Søknadsfrist: 1. mai. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Portrettbilde av en mann. Foto.

Utdanning og kompetanse

Flinke fagfolk er en forutsetting for at Norge fortsatt skal vokse som reiselivsdestinasjon. NHO Reiseliv arbeider strategisk og politisk for å sikre riktig og nok arbeidskraft til norsk reiselivsnæring.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: