Klart for Techpoint Travel 2024

Publisert

banner med teksten Techpoint Travel a part of Techpoint Conference 2024

Foto: Techpoint

Techpoint Travel 19. september er Norges største reiselivskonferanse med innovasjon og teknologi i sentrum. Blant årets temaer er bookingløsninger, kunstig intelligens i praksis, reiselivseksport og digitale gjestereiser.

Techpoint Travel er en del av Techpoint, som er blitt en av Norges største næringslivs- og teknologikonferanser. Konferansen i Kristiansand samler over 90 foredragsholdere og 1200 ledere, reiselivsledere og teknologi-interesserte til to dager med innsikt, inspirasjon og nettverksbygging på tvers av bransjer.

Kunstig intelligens gir store muligheter for reiselivet

Tema for årets konferanse er kraften av kontinuerlig innovasjon og kunstig intelligens. Dag to er viet spesielt til innovasjon og muligheter innen reiselivsbransjene, med ekstra søkelys på digitale økosystemer og gjestereiser, kunstig intelligens i reiselivet og digital innovasjon som gir ny vekst og konkurransefortrinn.

Hovedtemaer på Techpoint Travel 2024: 

• Reiselivet – en av Norges viktigste eksportsatsinger

• Hvordan kan vi gjøre det enket å velge Norge som reisemål på en bærekraftig måte?

• Next Gen digitale økosystemer for reiseliv og destinasjoner

• Digital innovasjon som gir ny vekst og konkurransefortrinn

• Hvordan endrer kunstig intelligens reiselivet, og hvilke muligheter gir det?

• Kunstsilo – et kunstnerisk univers fullt av analoge og digitale opplevelser

Fullt program for Techpoint og Techpoint Travel

Techpoint er en viktig arena for reiselivet

NHO Reiseliv er medarrangør av Techpoint Travel, som i år foregår på hovedscenen i Kilden Teater og konserthus, og i nyåpnede Kunstsilo.

Techpoint Travel er en viktig arena for å dele erfaringer og innsikt, og jeg ser frem til å bli inspirert og til å møte medlemsbedrifter fra hele landet i Kristiansand, sier Trine Knudsen Dabbadie, digitalsjef i  NHO Reiseliv.

Reiselivet har alltid vært såkalte early adaptors, og jeg er stolt av å si at reiselivet fremdeles ligger i forkant når det kommer til å teste, prøve og implementere teknologi som setter gjesten og gjesteopplevelsen i sentrum. Techpoint Travel er en viktig arena for å dele erfaringer og innsikt, og jeg ser frem til å bli inspirert og til å møte medlemsbedrifter fra hele landet i Kristiansand, sier Trine Knudsen Dabbadie, digitalsjef i NHO Reiseliv.  

Se programmet og sikre deg billett til Techpoint Travel her 

Blant landets største teknologikonferanser

 Techpoint  har på imponerende kort tid blitt en av landets største teknologi-konferanser og en viktig møteplass for alle som er interesserte i hvordan teknologi påvirker næringslivet, fremtiden og mulighetene for utvikling:

Jeg er veldig stolt over at vi får dette til i Kristiansand og at arrangementet er så bredt. Vi tar for oss utfordringer og spørsmål som gjelder alle bransjer, og som alle må ta innover seg. Tanken er at vi skal treffes på tvers av bransjer, dele erfaringer og inspirasjon. Å møtes på tvers på denne måten tror jeg har en enorm verdi for næringslivet, understreker Frode Ugland, som er daglig leder i Techpoint. 

10 % medlemsrabatt på billetter til Techpoint

Medlemmer i NHO Reiseliv får 10 % rabatt på billetter til Techpoint og Techpoint travel. Se siste nyhetsbrev eller , som er gyldig frem til 10. september.   

Se programmet og kjøp billett til Techpoint Travel her 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

  • Trine Knudsen Dabbadie
  • Digitalsjef

Techpoint Travel i Kristiansand

Techpoint og Techpoint Travel er Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse. Her møtes bedriftsledere på tvers av bransjer for å lære og inspirere hverandre om digitale trender og muligheter for norsk reiseliv.

AI-Tips fra Techpoint Travel 2023

Bedrifter som ikke tar i bruk AI-verktøy, kan fort bli forbikjørt. Her finner du tips og lenker til AI-verktøy som kan spare deg tid i hverdagen.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: