Reiselivslederen
Reiselivslederen er en intervjuserie hvor du blir kjent med ledere i norske reiselivsbedrifter.
Reiselivslederen er en intervjuserie hvor du blir kjent med ledere i norske reiselivsbedrifter.
Med over 3 700 medlemsbedrifter er NHO Reiseliv Norges største felleskap for reiselivsledere. Vi har fått lov til å dele noen av erfaringene og historiene deres videre.
Kakebakeren Tiril Refsum mener at et mer tilgjengelig reiseliv kan bidra til å bedre folkehelsen. Det har hun kjent på kroppen: – Det er viktig å ha møtesteder hvor vi kan møtes og snakke sammen, vi er ikke laget for å være for mye alene.
Franskmannen, Alex Dominique Raby, kom til Norge i 2016 og har siden den gang jobbet på flere av Oslos mest anerkjente restauranter. I fjor flyttet han til idylliske Larkollen for drømmejobben som kjøkkensjef på Støtvig Hotel.
Helt på grensa til Sverige finner du det lille boutiquehotellet, Villa Fregn. Hotellet, som opprinnelig var et skolehus fra 1921, drives av Bart og Ellen. Et ønske om å være nærmere naturen førte familien på fire fra Belgia til en liten dal i Norge.
Med en felles interesse for mat og mennesker ble det full klaff da Laura Spangholt og Linda Grenlund-Tokerød møttes. Resultatet ble Fork Kantiner.
Ulike eiere hadde store utfordringer med å få lønnsom drift av Utsikten Hotell Kvinesdal. Men nå har Agnes Berntsen og teamet fått sving på sakene og snudd underskudd til overskudd. Les mer hos NHO Agder her.
Det startet med en idé og en garasje. I dag har Hekkan Burger fem restauranter, over 80 ansatte – og planer om å vokse videre. Les hele saken hos NHO Rogaland her.
Da Tore Kvamme i 2012 fikk henvendelsen om å åpne ANNO Restaurant stilte eierne kun to krav: restauranten skulle gå i pluss og det skulle lages pizza i en nyinnkjøpt steinovn.
#reiselivslederen - Instagram
nhoreiseliv.no/reiselivslederen