Nadia Benouddane, Clarion: – De ansatte skal ha det gøy på jobb
Nadia Benouddane er Food and Beverage Manager ved tre Clarion-hoteller i Rogaland.
– De ansatte er alltid forberedt og motivert til å ta ansvar. Det gjør oss til et «winning team».
Nadia Benouddane er Food and Beverage Manager ved tre Clarion-hoteller i Rogaland.
– De ansatte er alltid forberedt og motivert til å ta ansvar. Det gjør oss til et «winning team».
Det viktigste for meg som leder av en reiselivsbedrift er personalet. Det er personalet som skaper de gode opplevelsene for gjestene og for hverandre. Personalet må ha riktig opplæring, kompetanse og forståelse for bedriftens mål og ambisjoner. I tillegg er det viktig for meg at de ansatte har det gøy på jobb.
Jeg er stolt over at jeg flere ganger har bygget et solid team. Man kan aldri gjøre en jobb alene, og vi er avhengig av et team som jobber bra sammen og som stiller opp for hverandre. I teamene mine har vi fokus på å nå målene vi har satt oss og skape motivasjon blant alle i teamet. Samtidig er det viktig at vi bryr oss om hverandre, slik at alle trives og har det bra. Da er alle alltid forberedt og motivert til å ta ansvar. Det er denne kulturen som gjør oss til et «winning team».
Det kommer an på hvilken stilling jeg skal ansette folk i. Jeg ser som regel etter positivitet, energi, glede, lidenskap, erfaring og selvtillit. Enkelte ganger ser jeg kun etter lidenskap og viljen til å lære noe nytt.
– Jeg tror at alle har potensial til å utvikle seg i en stilling, så lenge man er dedikert og lærevillig.Nadia Benouddane,Clarion
Man må tørre å prøve nye ting, tenke annerledes og utnytte hverandres kunnskap og kompetanse på best mulig måte. Bedriften må være i stadig utvikling.
NHO Reiseliv gir trygghet, støtte og noen å spørre dersom man trenger hjelp. I tillegg er det et fint møtested for å treffe andre i samme bransje.
Nordic Choice har en kultur for bærekraftig tenkning. Vi serverer bevisst mindre rødt kjøtt, og tilbyr mye fristende frukt og grønnsaker. Vi serverer heller ikke utrydningstruede arter, og har en streng liste over hva som ikke bør serveres. Mat er til for å nytes og derfor arbeider vi for å minske matavfall, slik at minst mulig går til spille.
Jeg har for det meste jobbet som kokk, og er derfor mye på kjøkkenet. Men jeg elsker å treffe gjestene, og synes det er fint å gå ut å hilse på dem. Av og til inviterer jeg ungene inn på kjøkkenet. Det er kjekt å vise dem rundt, og la dem prøve kokkelue. Barna synes det er utrolig stas.
Jeg har hatt noen flotte fotturer i Norge. Min beste opplevelse var en tur med gode venner til Kjerag. Hvis jeg skal anbefale et reisemål i Norge vil jeg absolutt anbefale Rogaland. Fjellene og fjordene her er helt fantastiske.
Se også: