God sommer fra oss i NHO Reiseliv

Riktig god sommer fra alle oss i NHO Reiseliv. Klikk på bildet for å se Kristins videhilsen til medlemmer og alle i norsk reiseliv.

Reiselivet står foran en sommer med gode prognoser og store muligheter. Takket være innsatsen fra ledere, ansatte og sommervikarer i reiselivet over hele Norge.

Nå står vi foran sommeren, og prognosene er gode. Sju av ti reiselivsbedrifter sier at de venter like mange, eller fler, gjester enn i fjor. Og det gir oss muligheter og fart på veien til å bli en av landets viktigste eksportnæringer. 

Mye spiller på lag med norsk reiseliv i sommer

Det er mye som spiller på lag med norsk reiseliv akkurat nå. Den internasjonale situasjonen med alt for mye varme i deler av verden, gjør Norge og norske destinasjoner til attraktive reisemål.

Men det er langt fra bare klima som setter Norge på kartet. For nå ser vi virkelig resultatene av langsiktig arbeid. Innsatsen fra hver og én av dere under pandemien, med å utvikle og videreuvikle reiselivsproduktene, er nå blitt til flotte aktiviteter og destinasjoner over hele landet. Det gir oss kjempemuligheter. 

Uten dere hadde det ikke gått

– jeg vil takke alle bedriftene for innsatsen og ønske dere dere en riktig sommer. Og en spesiell hilsen vår til dere som er på jobb når andre har fri. Til alle sommervikarene. For uten dere, hadde det ikke gått. Og vi håper dere blir, også etter sommeren er over, sier Kristin Krohn Devold i årets sommerhilsen.

NHO Reiseliv er på jobb hele sommeren 

Sommeren er høysesong for norsk reiseliv. Derfor holder også administrasjonen i NHO Reiseliv hjulene i gang over sommerperioden. Vårt presserom finner du her. Trenger du juridisk bistand, ta gjerne kontakt på



Med vennlig hilsen og våre aller beste ønsker om en god sommer fylt av glade gjester, 

 

Kristin Krohn Devold
Administrerende direktør NHO Reiseliv 

Alt om medlemskap og fordeler

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: