Artikkelarkiv

Vis filtrering

85 resultater

Type artikkel
Velg område
85 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. ANNO Restaurant holder oversikten med horecainnkjop.no

    Langs brosundet i Ålesund ligger ANNO Restaurant, et populært sted for alt fra forretningsforbindelser og vennegjenger til par på romantisk middag. Med en meny basert på ideer fra det franske og italienske kjøkken, finner man noe for enhver smak. Vi har tatt en prat med kjøkkensjef Tore Kvamme, som har vært med helt siden start.

  2. Sorrisniva byr på opplevelser året rundt

    Caroline Laurhammer drømte om midnattssol og nordlys . Så hun sa opp jobben, solgte leiligheten sin og dro nordover. Det ble starten på et eventyr og Norges første og nordligste ishotell.

  3. Grindafjord Feriesenter – for hele familien

    Hos Grindafjord Feriesenter i Tysvær kommune er sesongen i full gang. Med 350 sesongcampere, 11 hytter og 90 døgnplasser for campingvogner, bobiler og telt har daglig leder og eier, Veronika Digernes, nok å henge fingrene i. Sommersesongen er høydepunktet, da er det ekstra stor pågang fra tilreisende og sesongcamperne flytter inn.

  4. Kultur skaper verdier

    – Kultur skaper verdier, rent økonomisk, men også fordi kulturens verdier virker på en annen måte som er vanskelig å måle i penger, sier daglig leder i Stiftelsen Akershus Festning.

  5. Reiselivssjefen som tør å tenke stort

    Reiselivssjefen i Lillehammer er ikke redd for å tenke stort og utradisjonelt når hun skal stake ut retningen for en av Norges mest populære reiselivsregioner.

  6. — Vi er ingenting uten våre medarbeidere

    Det viktigste for Rekom er å ta godt vare på sine medarbeidere. Med internt utdanningsprogram, lederutdanning og jevnlige medarbeiderundersøkelser, lykkes utelivskonsernet med å skape en arbeidsplass der mange ser for seg en langsiktig karriere.

  7. Stjerneskuddet som ikke vil la seg definere av michelinstjernen

    Restaurant Hot Shop fikk ett år i drift før pandemien stengte ned, men kokk Jo Bøe Klakegg og daglig leder Siri Haslund rakk å gjøre seg bemerket. Et halvt år etter gjenåpning ble nemlig stjerneskuddet premiert med en flunkende michelinstjerne, men det prøver de å ikke tenke på.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: