Årets samarbeidspartnere 2023

Publisert

Glade mennesker på scenen. Foto.

Bama Storkjøkken gir enestående oppfølging, har god samarbeidsevne og en innovativ tilnærming til produkter. Dette førte de til topps som årets samarbeidspartner 2023 innen kategorien mat.

Innkjøpskjedens beste samarbeidspartnere for 2023 er kåret. De fire vinnerne innenfor kategoriene mat, drikke, non food og tjenester ble lansert under NHO Reiselivs Årskonferanse på Scandic Hamar 22. mai. Samarbeid, score  på egenrapportering for bærekraft og miljø, utvikling og ikke minst medlemmenes tilbakemeldinger la grunnlaget for kåringen.

Årets matvareleverandør 2023 

Nortura Proff, Tine og Bama Storkjøkken var nominerte i kategorien årets matvareleverandør 2023, hvor sistnevnte gikk til topps 

Bama Storkjøkken er en leverandør som gir enestående oppfølging, har god samarbeidsevne og en innovativ tilnærming til produkter. De leverer god kvalitet, har stadig produkt- og salgsutvikling, og et sterkt engasjement for samfunnsansvar. Medlemmene forteller at Bama Storkjøkken alltid er tilgjengelig og gjerne deler sine kunnskaper om gode råvarer.  Lasse Johannessen og resten av teamet jublet i det de entret scenen og uttalte følgende:

- Dette er skikkelig stas. På vegne av Bama og hele teamet som står bak, fra sjåfører, plukkere, salgskonsulenter til fagsjefer, vil jeg si hjertelig tusen takk. 

Årets drikkevareleverandør 2023

I kategorien drikke var det Macks Ølbryggeri som ble kåret som vinner, foran de andre nominerte Coca Cola og Ringnes.

Macks positive holdning og servicegrad for Innkjøpskjedens medlemmer har gjort dem til en uvurderlig samarbeidspartner. De har et sterkt engasjement og god kundeforståelse, i tillegg oppnådde de en bærekrafts score på hele 98%. Medlemmene beskriver de som en leverandør som alltid går den ekstra milen for å levere.

- Det å bli kåret til årets leverandør i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er fantastisk for et lite bryggeri som oss.  Det er med utrolig glede og stolthet at vi mottar denne prisen, sa Ketil Bøe fra Mack Ølbryggeri.

Marthe F. Lyftingsmo fra Innkjøpskjeden, Ketil Bøe fra Mack og leder i Innkjøpsutvalget Øyvind Frich.

Årets nonfoodleverandør 2023

For andre året på rad gikk prisen for årets non food leverandør til Norengros. Sverre W. Monsen og Culina var den andre nominerte i kategorien.

Norengros har vært en pålitelig partner gjennom 2023, noe som reflekteres i både tall og tilbakemeldinger fra Innkjøpskjedens medlemmer. Ifølge medlemmene er de en klippe som alltid er til stede, med dyktige selgere som gir tett oppfølging. Deres fleksibilitet og evne til å være løsningsorienterte ble også trukket frem. Torgeir Mork takket for prisen på vegne av Norengros:

-Vi er ydmyke. Vi kommer til å fortsette å være synlige og gi gass. Avtalen med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er veldig viktig avtale for oss, og vi er stolte av samarbeidet.

For andre året på rad gikk Norengros av med seieren som årets leverandør i kategorien non food.

Årets tjenesteleverandør 2023

Pelias Norsk Skadedyrkontroll, ble kåret til årets tjenesteleverandør for 2023.

Innkjøpskjedens medlemmer beskriver de som hyggelige, hjelpsomme, kunnskapsrike, punktlige og diskret.  Videre ble leverandørens gode kontroll, tillit og faglig trygghet i samarbeidet trukket frem. En omsetningsvekst på hele +41% fra 2022 bidro også til seieren foran de andre nominerte, Anticimex og eSmiley.

- Dette er et tegn på at vi jobber riktig. Vi har mange flinke folk i hele norges land som er med å bidra, både mennesklig og faglig.  Det er hyggelig at vi som en skadedyrleverandør blir trukket frem og annerkjent. Vi ser frem til å fortsette å bistå Innkjøpskjedens medlemmer, sa Anne Merethe Kristiansen fra Pelias Norsk Skadedyrkontroll.

Rune Bjerkelund fra Innkjøpskjeden hadde gleden av å dele ut prisen for årets samarbeidspartner 2023 til Pelias.

Årets stand 2024

Under prisutdelingen ble det også kåret årets stand for innkjøpsmessen og smakslunsjen i forbindelse med årskonferansen. Kriteriene for årets stand var basert på utforming, miljøbevissthet og engasjement.

Årets stand hovedhall 2024: Greenway, Oatly og Mills

Årets stand hall alkoholholdig drikkevare 2024: Bacardi

Samarbeidet mellom Mills, Oatly og Greenway førte til prisen for en av årets to stander på innkjøpsmessen under NHO Reiselivs Årskonferanse.

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: