-
Kokk
En utdanning innen kokkefaget gir deg store muligheter når det gjelder valg av arbeidssted, arbeidsmiljø, arbeidstid og med tanke på hvor i verden du kan arbeide.
-
Servitør
Å være en god servitør betyr at du i tillegg til å vite om matens og drikkens betydning for helse, hygge og velvære også vet litt om hvordan mat og drikke produseres og oppleves.
-
-
-
Legater og stipender
Å videreutdanne seg kan være en kostbar affære. Les mer her om hvordan du kan få økonomisk støtte.
-
Frydenlunds Bryggeris legat
Frydenlunds Bryggeris legat gir stipend til studenter som tar høyere utdanning innen reiselivet.
-
Årsberetning og regnskap 2023
Her kan du lese om NHO Reiselivs virksomhet og vår økonomiske situasjon og utvikling.
-
Årsberetning og regnskap 2021
Her kan du lese om NHO Reiselivs virksomhet og vår økonomiske situasjon og utvikling i 2021.
-
Reiselivet skaper, bygger og begeistrer
Reiselivet har vært hardt rammet. Men nå er endelig unntakstilstanden over! Nå blir det viktig for oss å reise oss igjen og sammen skape morgendagens reiseliv. Vi skal bygge, skape og begeistre, sånn som vi er så gode til.
-
Årsrapport 2020
I 2020 gikk reiselivsnæringen gjennom sin største krise noensinne. Nå begynner jobben med å gjenreise bransjen. Les mer i NHO Reiselivs årsrapport for 2020 her.