Kårer Norges beste kokke-, servitør- og reiselivslærlinger

Publisert

Oppdekket bord. Kokker i aksjon i bakgrunnen. Foto.

Arkivbilde fra tidligere Norgescup. Foto: Hilde Veum

16. og 17. februar går landets tøffeste konkurranse for kokk- servitør- og reiselivslærlinger av stabelen Stavanger. Lag fra hele landet har trent i månedsvis, og vinnerne kan med rette kalle seg Norges beste.

Asko servering Norgescup for kokke- og servitørlærlinger arrageres 16. og 17. februar 2024 på Jåtta videregående skole i Stavanger.  Paralellt arrangeres også NM for reiselivslærlinger for sjuende gang, spå samme sted.


21 kokkelag, 10 servitørlag og 12 reiselivslærlinger skal i iden i løpet av helgen, før vinnerne kåres etter lørdagens finale. 

Lagene må prestere gjennom praktiske og teoretiske oppgaver som er basert på tradisjoner og klassiske tilberedinger, med vekt på godt håndverk. Les mer om oppgavene i Norgescup her. 

NHO Reiseliv er selvsagt på plass under konkurransene på Jåttå, og står også for premieutdelingen til vinnerne i alle tre konkurransene under bankettmiddagen på Clarion Hotel Energy. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: