NHO Reiseliv arrangerer to fagseminarer sammen med Næringsforeningen i Trondheimsregionen i forbindelse med Bocuse d'Or Europe i Trondheim 19 og 20. mars:
- Rekrutter de beste og bygg solide team - tirsdag kl 10.00 - 11.15
- Norsk måltidsturisme: muligheter og utfordringer - onsdag kl. 09.00 - 10.15
Fullt program for fagseminarene finner du lenger nede på denne siden:
Faglig påfyll før messe og tribunefest
Fagseminarene er er en god mulighet for å fylle på med faglig kompetanse og nyttige tips mellom slagene på messeområdet og på tribunen. Begge fagseminarene arrangeres i Mendelsson-salen i Trondheim Spektrum, som er hvor Bocuse d'Or Europe og Sirha-messen går av stabelen 19. og 20. mars.
Håvard Werkland og Team Norge er siste lag ut i konkurransekjøkkenet tirsdag 19. mars, og fagseminarene er lagt til morgenen. De er derfor god tid til å få med seg både messen, konkurransen og den gode stemningen på den norske tribunen under konkurransen.