Arrangøren Host City of Bocuse d'Or Europe lover gode møteplasser, faglig program og 2 spennende konkurransedager der europas beste kokker skal konkurrere om plass til verdensfinalen i Lyon. Det er allerede forhåndsolgt 70% av billettene til Europafinalen så ikke vent med å sikre deg billett.
Dette kan du oppleve under Bocuse d'Or:
➡ Europafinalen i Bocuse d’Or Europe fra kl. 09.00 - 17.00 begge dager tirsdag og onsdag
➡ Award ceremony onsdag 20. mars fra kl. 18.00 - 19.30
➡ EXPO en møteplass med utstillere fra ulike leverandører og matprodusenter samt egen foodcourt
➡ Spennende frokosteminarer 19. mars, kl. 10.00 - 11.15 og 20. mars, kl. 09.00 - 10.15 med ulike temaer som rekruttering, måltidsturisme og bærekraftige matsystemer. Her møter du blant annet Filip Bendi, Eivind Hellstrøm og Marie Sainabou Jeng
➡ Bespisning med lunsjservering og snack fra ulike steder i Trondheim Spektrum
NHO Reiseliv tilbyr i samarbeid med vertsarrangør spesialpris for våre medlemmer – her kan du få 2 dager for prisen av 1. Tilbudet gjelder maks 10 billetter pr. medlem innen mandag 15. januar så langt beholdningen rekker. Du kjøper rabatterte billetter ved å følge lenken her
Dette er et spesialtilbud og gjelder ikke tidligere bestilte billetter.
Om du kjøper flere billetter og på nåværende tidspunkt IKKE vet navnet på de som skal delta velg «Bestill uspesifiserte billetter»