-
Bedrifter slutter seg til avtale om halvering av matsvinn innen 2030
42 bedrifter fra matindustri, serveringsbransje, primærnæring og dagligvare har sluttet seg til en avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.
-
Vil ha flere serveringsbedrifter med på dugnaden mot matsvinn
NHO Reiseliv og Matvett er i gang med å rekruttere flere serveringsbedrifter til kampen mot matsvinn.
-
NHO Reiseliv vil unngå skjenking av mindreårige - oppfordrer til økt legitimasjonskontroll i sommer
Mange unge alkoholdebuterer om sommeren. NHO Reiseliv ber ansatte i hotell- og serveringsbransjen om å være kritiske til gjestenes alder.
-
– Airbnb truer det etablerte hotellmarkedet
Airbnb har hatt en enorm vekst i 2018. I Norge har antall reserverte romdøgn via Airbnb vokst med 45 prosent fra året før. På samme tid hadde hotellene en økning på kun 2 prosent. – En svart hotellsektor uten ansatte er i ferd med å overta hotellmarkedet, sier NHO Reiseliv-direktøren.
-
Nordiske stjernekrav til campingplasser
NHO Reiseliv Camping og Nordisk campingråd utvikler regelverket for klassifisering av campingplasser. Her kan du laste ned oversikten over hva som kreves for å oppnå kravene for 1, 2, 3, 4 og 5-stjerner.
-
Lanserer campingvettregler
Campingsesongen er godt i gang. Å følge campingvettreglene gir en tryggere og hyggeligere campingferie.
-
Barn løser campingtyverier over hele Norge
Denne sommeren er det ikke lett å være kriminell på norske campingplasser. I samarbeid med Norsk Turistutvikling og krimforfatteren Jørn Lier Horst, har NHO Reiseliv hyret verdens beste etterforskerne: Barn.
-
Bransjeveileder for håndtering av smitteverntiltak ved campingplasser
NHO Reiseliv har laget en bransjeveileder for smitteverntiltak ved campingplasser.