-
Ny samarbeidsavtale med Retura innenfor avfallshåndtering
Vi er stolte over å ha inngått en samarbeidsavtale med Retura for å bidra til en mer bærekraftig avfallshåndtering.
-
Michelinutdelingen: Stjernefest i Norge
Det er duket for fest når den prestisjefylte Michelinutdelingen for første gang blir avholdt i Norge. — At arrangementet legges til Norge, og ikke minst til Trondheim, er stort for profileringen av både Trondheim og Norge som reisemål, sier NHO Reiseliv-direktøren.
-
Nye krav til slukningsanlegg fra årsskiftet
Har du kjøkken med frityrkoker? Fra 1. januar 2018 må du ha installert forsikringsgodkjent automatisk slukningsanlegg.
-
Smak 2017
Smak messen i Lillestrøm 7-10 februar 2017 er nordens ledende møteplass for utstillere innen områdene Mat & drikke, Maskiner & utstyr, Interiør & design, IT & teknologi og Øl, vin & brennevin.
-
Politikere med klare lovnader under Arendalsuka
Politikerne kom med klare lovnader under Arendalsuka om at "noe vil skje" med både strømstøtte til bedriftene, innleie, lønnsstøtte og OTAer.
-
Mona Saab ny president i NHO Reiseliv
Mona J. Saab, administrerende direktør i Big Fish Adventure, blir ny president i NHO Reiseliv. Hun blir den første kvinnelige presidenten i NHO Reiseliv.
-
Har du tillatelse til å bruke bildene til din virksomhet?
Har du hentet et bilde fra nettet som blir brukt til å reklamere for din egen virksomhet? Husk at du ikke kan bruke hvilket som helst bilde uten samtykke og betaling til eieren av bildet.
-
Møte med Næringsministeren om viktige tiltak for reiselivet
Denne uken møtte NHO Reiseliv den nye næringsministeren og politisk ledelse i Nærings- og fiskeridepartementet der vi ga innspill om viktige tiltak for reiselivet fremover.
-
Lanserer stor trendrapport under SMAK 2020
Rapporten avdekker hva som vil prege utviklingen av Norge som matnasjon inn i det neste tiåret.
-
Book direkte og støtt norske arbeidsplasser
Den europeiske reiselivsorganisasjonen HOTREC, som NHO Reiseliv er en del av, har utarbeidet en internasjonal kampanje med formål å fremheve fordelene ved at gjester bestiller direkte hos reiselivsbedriftene.