Hvem er vi på jakt etter?
Vi leter etter deg som er lærling eller faglært kokk eller servitør. Du må være engasjert og motivert med et sterkt å ønske om å representere Norge i konkurransen. I tillegg til å ha god faglig kompetanse i faget ditt, må du også takle presset som følger med å konkurrere på internasjonalt nivå.
Du må være forberedt på å bruke mye tid på trening og forberedelser i forkant av mesterskapet. Dette vil du gjøre både på jobb og med eksperten som vil følge deg før og under EM.
Du kan delta om du fyller 25 år i løpet av året. Bedriften du jobber i må være medlem av NHO Reiseliv – det kan sjefen din svare på.
Passer denne beskrivelsen deg? Da bør du lese videre.
Hvordan kan du representere Norge?
- For å delta, må du først sende inn en kort motivasjonstekst (½ - ¾ side)
- I teksten skriver du om:
- hvorfor du ønsker å delta
- hva du liker med det å være kokk eller servitør
- litt om hvem du er som person
- hvorfor akkurat du er den rette til å representere Norge.
- Fristen for å sende inn ditt motivasjonsbrev til post@nhoreiseliv.no er 12. februar 2025.
- Når fristen har gått ut, vurderer vi alle motivasjonstekstene før du får beskjed om veien videre.
- Utvalgte kandidater vil få plass kvalifiseringsfinalen i Oslo 24. mars 2025.
Kvalifsieringsfinalen:
- Kvalifiseringsfinalen gjennomføres fra 12.00 – 16.00 slik at du kan reise fram og tilbake til Oslo samme dag (sted blir gjort kjent senere).
- Eventuelle reisekostnader dekkes av den enkelte.
- Oppgavene denne dagen vil ligne oppgavene i EM.
- Vinnerne av kvalifiseringsfinalen (kokk og servitør) skal representere Norge under EM i Danmark.
Hvis du føler at du er den rette kandidaten for dette, send inn din motivasjonstekst og gjør deg klar for å vise hva du kan! Dette er en fantastisk mulighet til å utvikle deg, bygge nettverk med andre unge talenter fra hele Europa, og få en unik erfaring.
Vi gleder oss til å høre fra deg innen søknadsfristen 12. februar 2025.