Nyttige lenker og info til deg som driver serveringsbedrift
Smilefjes, inspeksjoner, tilsyn og veiledere. Her finner du gode tips, lenker til veiledere og viktig info til deg som driver eller skal starte serveringsbedrift.
Smilefjes, inspeksjoner, tilsyn og veiledere. Her finner du gode tips, lenker til veiledere og viktig info til deg som driver eller skal starte serveringsbedrift.
18. juni er Gastronomiens dag. Sammen med Stiftelsen Norsk Gastronomi oppfordrer vi alle med hjerte for gode måltider til å markere dagen.
Det er nå slått fast at et utested kan ha anledning til å operere med aldersgrenser som er høyere enn minstekravene i alkoholloven, som er 18 og 20 år.
Bent Stiansen hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.
Europafinalen i Bocuse d'Or bidrar til å sette Trondheim og Norge som kulinarisk destinasjon på kartet.
Det nærmer seg søknadsfristen for videregående opplæring og NHO Reiseliv legger inn et ekstra støt for å få flere unge til å velge Restaurant- og matfag i år.
NHO Reiseliv er sterkt kritisk til EU-kommisjonens forslag til endringer i pakkrereisedirektivet. Les vårt høringssvar her.
NHO Reiseliv og Hovedorganisasjonen Virke står sammen og ber om at kunnskapsprøven regulert i alkoholloven skal tilbys på engelsk i tillegg til norsk.
NHO Reiseliv og Hovedorganisasjonen Virke står sammen og ber om at etablererprøven for daglig leder av serveringssted skal tilbys på engelsk i tillegg til norsk.
Flinke fagfolk er en forutsetting for at Norge fortsatt skal vokse som reiselivsdestinasjon. NHO Reiseliv arbeider strategisk og politisk for å sikre riktig og nok arbeidskraft til norsk reiselivsnæring.
Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake: