-
Julepraten: – Det smeller skikkelig fra midten av desember
– Våre gjester er over gjennomsnittet aktive, men i julen ønsker mange bare å slappe av, sier Kristian Bøe ved Hattvika Lodge.
-
Kari Roll-Matthiesen, Hadeland Glassverk: Glasshytta er vårt «bankende hjerte»
– God og personlig service går aldri av moten – heller ikke nå som når vi er midt oppe i den digitale revolusjonen.
-
Tarje Haakstad, Døgnvill Burger: – Jeg ser på personlighet og innstilling når jeg ansetter medarbeidere
– Når jeg skal ansette nye medarbeidere, ser jeg mer på sosiale enn tekniske ferdigheter.
-
Marianne Høybakk, Clarion Hotel The Edge i Tromsø: – For å lykkes må man se på endringer som noe positivt
– Verden er i konstant endring, og det er positivt. Det gir oss mulighet til å bruke hver dag til å utvikle oss og bli bedre.
-
Påskepraten: Sjøhuset restaurant håper mange vil velge bypåske i år
Kristoffer Lærum Pedersen, daglig leder og eier ved Sjøhuset Restaurant i Kristiansand, håper den sene påsken vil gjøre at mange vil velge bypåske i år. Han ønsker seg herlig påskevær slik at gjestene kan få nyte god mat og drikke på brygga: — Alle vi drømmer om det nå.
-
Hva koster medlemskap i NHO Reiseliv?
Et medlemskap i NHO Reiseliv lønner seg. Du både sparer penger og styrker bunnlinjen.
-
Omsetning 4 millioner. Lønnskostnad 1,2 millioner.
Eksempelet viser en bedrift med 4 millioner i omsetning og 28% lønnskostnad
-
Dom i saken om Ramme Gård
Saken dreier seg om Petter Olsen skulle fått skattefradrag for kostnadene han har hatt til å etablere hotell- og museumsanlegget på Ramme Gård.
-